El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Una baralla durant la nit de Festa Major deixa una víctima mortal

Societat

Una baralla multitudinària entre joves durant la segona nit de Festa Major de Sant Andreu deixa una víctima mortal. Tal com han comunicat els Mossos d’Esquadra, la víctima presentava una ferida al pit quan van arribar els agents. Si bé aquests li van efectuar les primeres maniobres de reanimació i després el SEM el va traslladar a un centre hospitalari, el ferit moriria només uns minuts després.

 

L’origen de la tragèdia és una baralla multitudinària entre joves que es va originar a la una de la matinada d’aquest diumenge a la plaça de Can Fabra. Va ser cap aquella hora que els Mossos d’Esquadra van ser requerits i es van presentar a la plaça amb agents de seguretat ciutadana i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO). Tot i localitzar a la víctima i tractar-la de reanimar, finalment aquesta ha perdut la vida al centre hospitalari on se’l va ingressar.

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra de Barcelona ja s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets. Segons fonts policials de La Vanguardia, la baralla es va produir entre dos grups de joves que feien botellón a la plaça i un dels individus va clavar una arma blanca al pit de la víctima per després fugir amb els amics.

Fotografia | Arxiu // Xavi Blanco

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt