El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un cartell immobiliari gegant ja recobreix el Mercaodeon de Fabra i Puig / DGM

Colau tancarà al trànsit la rambla de Fabra i Puig i Onze de Setembre

Societat i Z-Portada 5

Amb l’objectiu d’adaptar la mobilitat de la ciutat a la sortida progressiva del confinament provocat per la COVID-19, el Govern de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha decidit tancar al trànsit la rambla de Fabra i Puig i Onze de Setembre des de demà mateix. La mesura només s’aplicarà els caps de setmana i començarà a les 9 hores de dissabte, fins a les 21 hores de diumenge. En cas d’haver-hi algun festiu, també s’aplicarà la prohibició de circular als vehicles motoritzats.

 

Segons el consistori, l’objectiu és fomentar la mobilitat a peu, en transport públic i en bicicleta. A més, exposen que la idea és ajudar als veïns a “sortir a passejar i fer activitat esportiva a prop del seu domicili de forma segura“. El fet que la nova norma s’activi només els caps de setmana i festius ho justifiquen pel fet que són les jornades amb més persones al carrer. Si bé d’entrada es té previst que funcioni fins a finals de juny, posteriorment s’estudiarà la seva continuïtat.

L’eix tancat al trànsit Onze de Setembre – Fabra i Puig no només afectarà el tram que travessa Sant Andreu de Palomar, sinó que anirà des del carrer del Segre fins al del Tajo. De fet, aquest vial dedicat a la mobilitat respectuosa amb el medi ambient serà el més llarg de tots els que s’obrin a Barcelona: 2,8 quilòmetres de longitud.

Els talls del trànsit es faran amb tanques i senyalitzacions viàries, i només es permetrà el pas a residents, serveis i distribució urbana de mercaderies, expliquen des de l’Ajuntament. En paral·lel, la mesura afectarà diverses línies d’autobús, tot i que en alguns trams s’habilitarà el pas del transport públic per carrers transversals.

Fotografia | Imatge d’arxiu // DGM

5 Comentaris

 1. Sra Colau no se como piensa pero me da la impresión que no tiene ni puts idea que le vamos hacer si tenemos una alcaldesa y un Gobierno de la Generalitat muy deficiente solo piensan en subirse el sueldo y joder a los ciudadanos bueno la dejó que estará pensando como seguir fastidiado a la gente menuda sinvergüenza esta echa

  • José,

   Colau principalmente está centrada en su exnovia italiana. Dedica las entrevistas a hablar sobre ella y todo el amor que tuvieron las dos durante años. Esto es lo que hay…

   Detrás de su novia, viene el resto, eso sí con torpeza y falsas banderas de izquierdas que no son más que parches para salir del paso.

   Una vergüenza.

   • Pd. La palabra torpeza de la plataforma-xagori-presidente es la clave para entender a los de Podemos: Lucía Martín, Colau, etc.
    En cuanto al Gobierno de la Generalitat que cita José decir que tienen problemas distintos a Colau. No son de falsa bandera de izquierdas. Son de irracionalismo y de un nivel patético en sus representantes. Anna Satorra Sansano de JuntsxCat Sant Andreu es un triste ejemplo.

 2. Se llenará de gente, tiempo al tiempo. Ha pasado en todos los sitios que han tomado la medida. En la línea de torpeza mental de Ada. La chica no da para más.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt