El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un cartell immobiliari gegant ja recobreix el Mercaodeon de Fabra i Puig / DGM

Colau tancarà al trànsit la rambla de Fabra i Puig i Onze de Setembre

Societat

Amb l’objectiu d’adaptar la mobilitat de la ciutat a la sortida progressiva del confinament provocat per la COVID-19, el Govern de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha decidit tancar al trànsit la rambla de Fabra i Puig i Onze de Setembre des de demà mateix. La mesura només s’aplicarà els caps de setmana i començarà a les 9 hores de dissabte, fins a les 21 hores de diumenge. En cas d’haver-hi algun festiu, també s’aplicarà la prohibició de circular als vehicles motoritzats.

 

Segons el consistori, l’objectiu és fomentar la mobilitat a peu, en transport públic i en bicicleta. A més, exposen que la idea és ajudar als veïns a “sortir a passejar i fer activitat esportiva a prop del seu domicili de forma segura“. El fet que la nova norma s’activi només els caps de setmana i festius ho justifiquen pel fet que són les jornades amb més persones al carrer. Si bé d’entrada es té previst que funcioni fins a finals de juny, posteriorment s’estudiarà la seva continuïtat.

L’eix tancat al trànsit Onze de Setembre – Fabra i Puig no només afectarà el tram que travessa Sant Andreu de Palomar, sinó que anirà des del carrer del Segre fins al del Tajo. De fet, aquest vial dedicat a la mobilitat respectuosa amb el medi ambient serà el més llarg de tots els que s’obrin a Barcelona: 2,8 quilòmetres de longitud.

Els talls del trànsit es faran amb tanques i senyalitzacions viàries, i només es permetrà el pas a residents, serveis i distribució urbana de mercaderies, expliquen des de l’Ajuntament. En paral·lel, la mesura afectarà diverses línies d’autobús, tot i que en alguns trams s’habilitarà el pas del transport públic per carrers transversals.

Fotografia | Imatge d’arxiu // DGM

4 Comentaris

  1. Sra Colau no se como piensa pero me da la impresión que no tiene ni puts idea que le vamos hacer si tenemos una alcaldesa y un Gobierno de la Generalitat muy deficiente solo piensan en subirse el sueldo y joder a los ciudadanos bueno la dejó que estará pensando como seguir fastidiado a la gente menuda sinvergüenza esta echa

  2. Señora Colau, ¿es usted consciente de que los fines de semana nos deja a los que vivimos en la rambla de L’Onze de Setembre casi incomunicados de transporte público.? Ni, línea 34, ni H8, etc etc . Ya me quedé sin alternativa, excepto con dos trasbordos, para ir a Pere IV/Rambla del Poble Nou cuando se anularon las líneas 40 y 36. ¿Modificar líneas para poder pasear en una calle que es una rambla?

  3. Señora Colau, al cerrar al tráfico y por lo tanto al transporte público la rambla de L’Onze de Setembre y el Passeig de Fabra y Puig los fines de semana y festivos ¿ha pensado usted el problema que crea a las personas con movilidad reducida como por ejemplo a mi esposa y a mi por causa de tener artrosis en las rodillas? Repito que se trata de dos calles que son “Ramblas” , es decir, que cuentan con un paseo central para pasear.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt