El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El veïnat de l’edifici on s’ha enfonsat la teulada dormirà fora de casa

Societat

Ensurt majúscul. Aquest dilluns a les 16:30 hores aproximadament part del sostre del bloc de pisos ubicat al número 58 del carrer de Ramon Batlle ha cedit i ha caigut dins del menjador d’un habitatge i pel pati interior de l’edifici. Segons han explicat testimonis dels fets a L’Exprés de Sant Andreu, en aquell moment operaris treballaven en tasques de millora del terrat i en veure que una biga havia començat a cedir, han marxat corrents avisant a la resta de veïns.

Banner Ajuntament 300x250
 

A hores d’ara els veïns del bloc de quatre plantes afectat han sigut desallotjats pels serveis d’emergència que s’han desplaçat fins al punt dels fets. Tot i que el despreniment s’ha produït només al sostre de l’àtic, la runa ha caigut per les zones comunes. Segons han explicat fonts municipals a aquest mitjà de comunicació, no s’han produït ferits.

A darrera hora d’aquest dilluns els serveis tècnics del Districte de Sant Andreu encara valoren els desperfectes a l’estructura i tots els veïns de l’edifici hauran de passar la nit fora de casa. Davant d’aquesta circumstància, l’Ajuntament de Barcelona els ha ofert un allotjament provisional en cas de no tenir cap altra llar d’algun amic o familiar on passar la nit.

La runa ha caigut pel pati interior // Àngels Morera

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt