El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sortegem dues entrades pel nou musical de La Lírica

Cultura

La Lírica de Sant Andreu portarà al Casal Catòlic el proper divendres a les 21:00 hores el seu nou musical: Star Act’. L’espectacle, però, no només comptarà amb aquesta única funció, sinó que es repetirà al llarg d’aquest cap de setmana i el vinent. Per aquest motiu i amb l’objectiu que no te’l perdis, L’Exprés de Sant Andreu et vol convidar per anar completament de franc amb qui tu desitgis a la funció de divendres 22 de novembre a les 21 hores. Què has de fer? Fer click a ‘M’agrada’ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al teu mur. Tens temps fins el 17 de novembre!

 

Tal com ha explicat a aquest mitjà de comunicació el director del musical, Jaume Gómez, “la idea de fer aquest musical va ser de les dones que conformen La Lírica, ja que veien que en els darrers espectacles eren els nois els qui feien de protagonistes i ara volien fer un musical protagonitzat per elles“. En aquest cas, l’obra que assaja La Lírica intensivament des de fa més de dos mesos dota a l’escena de més monges que el text original, ja que la idea era “que tothom de la companyia pogués participar”. Una qüestió, però, que no provocarà que l’espectacle es desvirtualitzi: “Hem mantingut l’essència i els espais de l’espectacle, però adaptats al nostre escenari i a les nostres possibilitats econòmiques”, detalla Gómez.

Com acostuma a ser habitual a La Lírica, el cor cantarà totes les peces de Star Act en directe i comptarà amb la participació de tot l’equip que en forma part de la companyia. Per aquest motiu, la responsable de vestuari, Teresa Arbonés, treballa des de fa dies en confeccionar els més de 30 hàbits de monja que sortiran sobre l’escenari del Casal Catòlic. Tot plegat, amb l’objectiu que el públic pugui desconnectar del seu dia a dia i gaudir d’aquesta nova comèdia made in Lírica.

Assaig d’Star Act, a l’escenari del Casal Catòlic // DGM

Les funcions programades al Casal Catòlic són els divendres 15 i 22 de novembre a les 21:00 hores, els dissabtes 16 i 23 de novembre a les 21:00 hores i els diumenges 17 i 24 de novembre a les 18:00 hores. La plana web de La Lírica de Sant Andreurecull tots els detalls per poder adquirir les entrades de l’espectacle.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt