El diari independent de Sant Andreu de Palomar

jessica-vall-brazos-piscina-cnsa-editada-david-garcia-mateu

Jessica Vall compta els ors a la Copa del Món de dos en dos

Esports

Si una no era suficient, dues. La nedadora del CN Sant Andreu, Jessica Vall, ha tornat a brillar a la piscina aquest cap de setmana i s’ha tornat de la 5a etapa de la Copa del Món de Berlín amb un parell de medalles d’or. De fet Vall ha repetit en el primer esglaó del podi, després de coronar-se també l’any passat en els 100 metres braça. En aquesta prova l’andreuenca s’ha imposat a la Japonesa Miho Teramura (1:07.76) amb dues centèsimes.

 

Pel que fa als 200 metres braça, Vall ha arribat primera amb un temps de 2:27.14, una marca encara millor que la que va aconseguir a les piscines de Budapest la setmana passada. La triple corona, però, no ha sigut possible, ja que a la prova dels 50 metres braça ha quedat en la quarta posició (31:86). En aquest cas, Vall s’ha quedat a només una dècima de la neerlandesa Tes Schounten.

Pel que fa a la resta d’esportistes andreuencs, destacar el paper d’Albert Escrits. El jove nedador s’ha penjat una plata en els 1500 lliures amb un temps de 15:12.15. Tot i no pujar al podi, altres nedadors del CNSA que han aconseguit bones marques a Berlín han sigut Júlia Pujadas, 5a en els 200 papallona (2:12.48) i 7a 200 lliures (2:03.24); Joan Lluís Pons, qui ha quedat 5è en els 400 estils (4:21.79); i Àfrica Zamorano, 4a en els 200 esquena (2:12.67) i 7a en els 200 estils (2:19.49).

Jessica Vall i Albert Escrits // CNSA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt