El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Línia 1 de metro torna a funcionar amb normalitat

Societat

El tram Clot – Fondo de la Línia 1 de metro torna a funcionar amb normalitat aquest dissabte, després de les obres de renovació d’infraestructura des del passat 29 de juny. L’actuació ha sigut la més important mai realitzada a la xarxa de metro de Barcelona i s’ha dut a terme per posar al dia un tram que acumulava 65 anys d’antiguitat.

 

Els treballs han consistit en la renovació completa d’uns 9.000 metres lineals de via simple, la substitució i ampliació d’aparells de via, i la renovació de tota la senyalització. En un tram de via pròxim a Santa Coloma s’han aplicat mesures per reduir vibracions. Addicionalment s’han renovat cambres de baixa tensió i s’han ampliat cambres d’enclavament. Amb la posada en marxa de la línia normal, deixen de circular els autobusos llançadora que es van habilitar durant aquests dos mesos.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt