El diari independent de Sant Andreu de Palomar

ENQUESTA: T’han agradat els Tres Tombs?

Societat

Novament, els Tres Tombs de Sant Andreu han arribat carregats de reivindicació per part dels animalistes i d’il·lusió des de totes aquelles famílies que gaudeixien amb els cavalls, els carruatges, la música i els caramels. Però…

 

T'han agradat els Tres Tombs?

View Results

Loading ... Loading ...

Nota: Aquesta enquesta utilitza tecnologia per evitar els vots duplicats. Tot i això no és científica, ja que només queden reflectides les respostes dels lectors que decideixin expressar la seva opinió.

7 Comentaris

  1. Els tres tombs és una tradició que com d’altres es tenen de seguir promocionant. Un agraïment molt especial tant a la gent que hi participa com la que ho organitza!!!

  2. M’ha agradat, especialment, que els tres tombs es fessin a la part de Fabra i Puig. Ja que queda ben recollit i es veu a dues bandes (per la rambla que hi ha). Potser estaria bé mantenir-ho així.

  3. Explotar els animals i fer-los patir fatiga i por no és ni bonic ni correcte. Adapteu-vos als nous temps i deixeu de fer servir els animals emparant-vos en la “tradició”. Que un acte o fet sigui una tradició no vol dir que sigui correcte èticament.

  4. Trovo a faltar tot el recorregut pel carrer Gran de Sant Andreu, tirant un parell de camions de sorra, prodriam tornar a pasar sense cap dificultat.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt