El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Dolça primera victòria de l’any

Esports

Bon ambient el que s’ha viscut aquest diumenge al Narcís Sala en el partit que ha enfrontat la UE Sant Andreu amb el San Cristóbal. Els quadribarrats buscaven la primera victòria de l’any i amb un partit seriós i el suport dels Desperdicis ho han aconseguit. Marcador final: 2 a 0. Ha sigut a la primera part quan els de Mikel Azparren s’han avançat per partida doble i el segon temps ha servit per adormir el partit i embutxacar-se els tres punts.

 

El primer gol no s’ha fet esperar. Al minut 2 Ferran ha rematat al fons de les xarxes un centre mil·limètric de Llamas des de la banda dreta de l’atac. Els primers minuts de la primera part l’equip visitant ha pressionat al mig camp del Sant Andreu, dificultant el control de joc a la sala de màquines. Per aquest motiu, Llamas ha passat a ser punyal constant per la seva banda, obrint espais i centrant pilotes compromeses a l’àrea contrària que haguessin pogut incrementar l’avantatge al marcador.

El San Cristóbal gairebé no ha causat perill, tan sols un llançament llunyà de Mario que no ha trobat porteria. Tot i la manca de pólvora en atac, els visitants on sí que han estat encertats ha sigut amb l’avançament de la línia defensiva en els contracops dels andreuencs, per tal de provocar reiterats fores de joc. A partir de l’equador de la primera meitat, la intensitat del partit ha caigut en picat fins que al minut 41 ha arribat el 2 a 0. Juanan ha transformat un golàs amb un xut molt ajustat a la fusta des de fora l’àrea amb la cama esquerra.

A la segona part l’equip de Terrassa no ha fet símptoma de reacció i en cap moment ha estat prop de posar-se dins el partit. Tot el contrari. Al minut 49 Ferran ha tingut una ocasió clara en quedar-se davant el porter, però el xut ha sortit massa creuat. Deu minuts més tard, en una jugada a pilota parada Josu ha engaltat l’esfèric i s’ha estavellat al travesser després de superar la barrera. En aquesta línia, destacar la presència que ha tingut el 22 durant tot el partit, tan ofensiva com defensivament.

La UE Sant Andreu s’ha imposat els 90 minuts / JUDIT ANDREU – UESA

Els locals han adormit el duel i amb una defensa molt seriosa i constant han aconseguit mantenir la porteria a zero. D’aquesta manera, els quadribarrats sumen els seus primers tres punts del 2019 que els serveixen per distanciar-se del San Crsitóbal (abans del partit tenien els mateixos punts). En paral·lel, la victòria ha servit als andreuencs per apropar-se als equips que es troben més amunt de la taula de classificació.

El pròxim partit serà el diumenge dia 20 contra el Santboià, que en aquests moments es troba en zona de descens sense trobar una dinàmica de joc que els permeti sortir d’aquesta situació.

Fotografia | JUDIT ANDREU – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt