El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El somni fet realitat, campions de la Copa Catalunya

Esports

L’Estadi Municipal de l’Hospitalet ha sigut l’escenari de la final de la 30a Copa Catalunya, en la que la UE Sant Andreu i el Vilafranca s’han deixat la pell. Mentre que els 22 gladiadors han sigut els protagonistes al llarg dels 90 minuts, des de la grada més de 2.000 aficionats s’han deixat la veu per animar al seu respectiu equip. Només l’himne dels Segadors ha agermanat totes dues aficions. Després, el xiulet ha donat el tret per la disputa d’un trofeu que ja reposa a Sant Andreu. Els quadribarrats s’han imposat amb un contundent 0 a 2.

 

La primera ocasió del partit ha estat per Felipe Sa, intentant una vaselina per sobre el porter que ha sortit desviada per sobre la porteria. L’equip de la senyera (de color blau) ha sortit connectat i al minut 14 ha aconseguit materialitzar el 0 a 1. Josu s’ha anat per la banda, l’ha posat dins l’àrea i Ferran no ha perdonat en la seva rematada al segon pal. Amb el gol, els de Mikel Azparren han abaixat el ritme i han estat a punt de pagar-ho molt car. Segovia ha salvat increïblement un u contra u amb Rosillo i en una de les jugades posteriors Oribe ha estavellat la pilota al travesser.

Els vilafranquins han sortit més forts a la segona part disputant cada pilota dividida i el joc s’ha tornat més físic amb força contacte. La defensa de la UE Sant Andreu ha sabut col·locar-se darrere i defensar qualsevol internada del Vilafranca que ha intentat empatar el partit.

Tot i l’ofensiva dels del Penedès, a deu minuts pel xiulet final, David López ha fet embogir la grada amb el 0a 2 al marcador. A la sortida d’un córner, la pilota ha quedat morta dins l’àrea i David ho ha aprofitat per fer una rematada ajustada al pal dret del porter.

Un cop finalitzat el partit, els homes d’Azparren han aixecat la seva segona Copa Catalunya i l’han lluït davant els seguidors. Tot i això, la festa no ha acabat aquí. El club s’ha desplaçat fins a Sant Andreu, amb una primera parada al Narcís Sala per posteriorment dirigir-se cap a la plaça d’Orfila. Després de fer la corresponent ofrena a Sant Andreu, els jugadors han pujat al balcó de l’Ajuntament i han celebrat el títol amb tots els desplaçats.

Els andreuencs aixequen la segona Copa de Catalunya del club // JUDIT ANDREU – UESA

El pròxim diumenge dia 5 arriba la primera de les tres finals que li queden a la UE Sant Andreu per aspirar al playoff. El més matiner: l’Europa, etern rival dels quadribarrats.

Fotografia | Judit Andreu – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt