El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Guàrdia Urbana / STEVEN STRATION

Persecució policial a Sant Andreu

Societat

Dimecres passat a la tarda, la Guàrdia Urbana va detenir un conductor a Sant Andreu que va intentar evitar un control policial amb una maniobra evasiva. Davant l’actitud sospitosa d’aquest, dues patrulles van perseguir el vehicle fins que el conductor va decidir abandonar el cotxe per començar a fugir a peu mentre portava una maleta de grans dimensions a la mà.

 

Si bé mentre fugia va intentar endinsar-se pel passadís interior d’un bloc d’habitatges, finalment va decidir desfer-se de la maleta en un parterre d’un jardí interior i va intentar ocultar-se en un dels portals de la finca. Tot i l’estratègia del fugitiu, finalment els agents el van trobar i  detenir. Després de realitzar una inspecció pels voltants i amb l’ajut de la col·laboració d’una testimoni, es va localitzar la maleta que contenia 20 bosses de plàstic transparent.

Els 23 kg de marihuana confiscada / GUÀRDIA URBANA
Els 23 kg de marihuana confiscada / GUÀRDIA URBANA

Què hi havia dins d’aquestes bosses envasades al buit? Marihuana. En total, més de 23 quilograms d’aquesta droga. Per aquest motiu, el conductor va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic d’estupefaents, segons ha comunicat el cos de seguretat municipal

Fotografia | STEVEN STRATION

Tags:

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt