El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El servei de metro es veurà reforçat / TMB

Vaga de metro per La Mercè

Societat

El curs postvacacional torna amb una nova vaga de metro que coincidirà amb les festes de La Mercè de Barcelona. Segons ha anunciat la plantilla, les aturades tenen la intenció de denunciar els “incompliments” del conveni per part de la direcció de TMB. Les aturades entre el 21 i el 24 de setembre seran de dues hores per cada torn (matí, tarda i nit).

 

Segons els treballadors, la direcció de l’empresa pública incompleixen reiteradament acords com les reduccions de jornada o les hores de lactància. A més, asseguren que duen a terme canvis organitzatius de forma “unilateral”. Segons han revelat els sindicats, la plantilla ja va fer saber a l’alcaldessa Ada Colau la seva indignació laboral, aprofitant la inauguració del metro fins a la Zona Franca. La convocatòria de vaga ja ha sigut registrada al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Fotografia | TMB

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt