El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Escola de La Maquinista / DGM

A punt l’escola provisional La Maquinista per l’inici de curs

Societat

Calendari complert. Tot i els dubtes que havia generat entre la comunitat educativa la previsió d’entrega dels nous barracons de l’escola La Maquinista, finalment els obrers i el Consorci d’Educació de Barcelona els han lliurat en la data acordada. Tal com han assegurat a L’Exprés de Sant Andreu fonts municipals i de l’AMPA, els professors i els alumnes podran començar el curs amb normalitat.

 

En aquest sentit, el tresorer de l’AMPA, Bernat Calpe, ha destacat que per tenir enllestida la nova instal·lació situada al carrer de Fernando Pessoa, els obrers “han hagut de treballar molt intensament aquest estiu, ja que fins al 16 de juny no van obtenir la llicència“. De fet, l’endarreriment d’aquest tràmit burocràtic va fer témer a les famílies i professorat que l’escola no estigués acabada pel 12 de setembre.

Tot i que l’exterior del centre educatiu encara s’ha de finiquitar, Calpe assegura que “per dins ja està tot acabat: amb el terra posat i els aires condicionats instal·lats”. Què falta només? El gimnàs, el pati infantil i l’ascensor; ítems amb què l’AMPA espera poder començar a comptar a partir del 15 d’octubre. “Pel que fa a la resta de coses, tot està perfecte; estem satisfets en com s’han posat les piles aquests mesos, en com ha treballat l’empresa i amb el fet que el Consorci hagi complert amb el termini”, ha afegit Calpe.

Entrada a la nova escola provisional de La Maquinista / DGM
Entrada a la nova escola provisional de La Maquinista / DGM

Tot i això, des de la comunitat educativa tampoc volen obviar els motius que han portat a l’escola a aquestes tensions sobre el calendari: “Les presses també són responsabilitat del Consorci, per no haver estat prou diligents anteriorment”. Ara les famílies esperen que l’Ajuntament de Barcelona elevi un segon pas de vianants del carrer de Fernando Pessoa, amb l’objectiu d’obligar als vehicles a reduir la velocitat. “És molt prioritari”, ha posat de relleu el tresorer.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt