El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La piqueta s'emporta per davant l'edifici del castellano-leonés / DGM

L’edifici del castellano-leonés i el Bingo – El Cid ja és història

Societat

Després d’algun mes de retard, finalment la piqueta ja ha escombrat l’edifici on durant dècades va haver-hi el Bingo – El Cid i el Centro Hogar Castellano y Leonés. De fet, ha sigut durant aquests darrers dies d’agost que la maquinària s’ha posat a treballar per fer-ne del solar una parcel·la més de la zona verda que s’està implementant al voltant dels carrers de Lanzarote i Residència.

 

Amb una part dels nous jardins gairebé enllestits, el nou sector d’obres no farà més que retardar la inauguració oficial de tot l’espai, el qual comptarà amb més de 3.000 metres quadrats de flors i gespa. A més, destacar que l’entitat castellana es traslladarà en les properes setmanes a un nou local de titularitat pública, situat als baixos dels blocs de les Casernes (al passeig de Torras i Bages).

L'edifici havia sigut en els seus orígens una fàbrica tèxtil / DGM
L’edifici havia sigut en els seus orígens una fàbrica tèxtil / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt