El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Leo Bassi / Fira Literal

Coneix el guanyador de les entrades per veure a Leo Bassi

Cultura

A escasses hores del tret de sortida de la Fira Literal que se celebrarà aquest cap de setmana a la Fabra i Coats, L’Exprés de Sant Andreu té el plaer d’anunciar el guanyador de l’entrada doble que va començar a sortejar el passat dilluns. Qui se l’ha emportat? Enrico Stano, per només fer un click al ‘M’agrada‘ de la nostra pàgina de Facebook i haver compartit la publicació del sorteig al seu mur!

 

Serà aquest divendres a les 22 hores quan Stano podrà gaudir de franc del darrer espectacle que l’humorista Leo Bassi estrenarà a la Fira Literal. ‘El último bufón‘ és una representació única que té com a objectiu dur a terme l’aixecament popular bufonesc contra la tirania d’avui i de sempre. En aquest sentit, quan Bassi va veure unes pel·lícules del seu besavi, el Pallasso Giorgio Bassi, i del seu germà, gravats per Lumière, va comprendre que la força del Bufó radica en el fet de saber jugar amb l’extravagància i situar-se per sobre de les converses, en una societat molt formal i estructurada.

Leo Bassi, revolucionari de la pista, ha estat inspirat pel mateix esperit llibertari que movia als seus avantpassats. Davant del rígid sistema de classes que dividia la societat, el circ clàssic era un lloc on la gent de baix -obrers i camperols- podien alliberar-se i obrir-se a nous camins a la vida. Per aquesta raó, Leo Bassi es considera ‘El último bufón’, ja que forma part d’aquesta darrera generació de pallassos de circ.

“Aquesta obra està dedicada a les noves generacions que es rebel·len contra les injustícies i el cinisme del Poder, amb l’esperança que la rebel·lia i la vitalitat dels Bufons puguin ser inspiradores en aquests temps confusos”, assegura l’humorista. De fet, ell mateix s’ha gravat en vídeo per convidar a tothom a veure el seu proper espectacle d’aquest divendres a la Fabra i Coats.

Fotografia | Leo Bassi / Fira Literal

Fotografia | Leo Bassi / Fira Literal

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt