El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Leo Bassi / Fira Literal

Sortegem dues entrades per veure a l’humorista Leo Bassi

Cultura

La Fira Literal a la Fabra i Coats ja escalfa motors i des de L’Exprés de Sant Andreu volem que en gaudeixis plenament. Per aquest motiu, des del Diari Independent de Sant Andreu de Palomar et volem convidar a la imprescindible estrena del certamen, la qual tindrà al còmic Leo Bassi com a protagonista. L’espectacle? ‘El último bufón’, una producció que podràs veure de franc si aconsegueixes emportar-te l’entrada doble que sortegem. La vols? Només has de fer click a ‘M’agrada’ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al teu mur. Tens temps fins al dimecres 9 de maig!

 

En aquest sentit, Leo Bassi gairebé no necessita ni presentació. L’històric pallasso, fill d’una nissaga de pallassos, estrenarà el seu darrer espectacle al recinte fabril divendres a les 22 hores. Una representació única que té com a objectiu dur a terme l’aixecament popular bufonesc contra la tirania d’avui i de sempre. En aquest sentit, quan Bassi va veure unes pel·lícules del seu besavi, el Pallasso Giorgio Bassi, i del seu germà, gravats per Lumière, va comprendre que la força del Bufó radica en el fet de saber jugar amb l’extravagància i situar-se per sobre de les converses, en una societat molt formal i estructurada.

Leo Bassi, revolucionari de la pista, ha estat inspirat pel mateix esperit llibertari que movia als seus avantpassats. Davant del rígid sistema de classes que dividia la societat, el circ clàssic era un lloc on la gent de baix -obrers i camperols- podien alliberar-se i obrir-se a nous camins a la vida. Per aquesta raó, Leo Bassi es considera ‘El último bufón’, ja que forma part d’aquesta darrera generació de pallassos de circ.

“Aquesta obra està dedicada a les noves generacions que es rebel·len contra les injustícies i el cinisme del Poder, amb l’esperança que la rebel·lia i la vitalitat dels Bufons puguin ser inspiradores en aquests temps confusos”, assegura l’humorista. De fet, ell mateix s’ha gravat en vídeo per convidar a tothom a veure el seu proper espectacle a la Fabra i Coats.

Fotografia | Leo Bassi / Fira Literal

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt