El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cartell promocional de 'T'odio, amor meu' / LA LÍRICA DE SANT ANDREU

Sortegem dues entrades pel nou musical de La Lírica

Cultura

La Lírica de Sant Andreu portarà al Casal Catòlic el proper 5 i 6 de maig el seu nou musical: ‘T’odio, amor meu’. Una comèdia imprescindible a la qual L’Exprés de Sant Andreu et vol convidar per anar completament de franc amb qui tu desitgis. Què has de fer? Fer click a ‘M’agrada’ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al teu mur. Tens temps fins al 3 de maig!

 

Amb l’entrada doble de L’Exprés de Sant Andreu podràs anar a una de les funcions: la de dissabte 5 de maig a les 21 hores, o bé a la de diumenge 6 de maig a les 19 hores. Tot plegat, per gaudir d’un dels millors cartells de la temporada a Sant Andreu de Palomar, amb dues hores de riure garantit.

En aquest sentit, el nou espectacle de l’entitat andreuenca reflecteix d’una manera còmica i satírica les relacions humanes des del punt de vista femení, a través d’escenes dels relats de Dorothy Parker i les cançons de Cole Porter. El guió és obra de Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel, i la música té arranjaments de Joan Vives Sanfeliu. De fet, la peça es va estrenar el 10 de gener de 1995 al Teatre Victòria de Barcelona sota la direcció del mateix Bozzo.

Tal com explica el mateix director de Dagoll Dagom: “aquest és un espectacle de dones; no és un espectacle sobre dones, ni contra elles ni al seu favor. Simplement és una mirada divertida des de la part femenina del món, allí on el sexe i els sentiments s´ajunten, es barregen i es confonen; des de la dona que hi ha en tots nosaltres. Absolutament en tots“.

Fotografia | Cartell promocional de ‘T’odio, amor meu’ / LA LÍRICA DE SANT ANDREU

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt