El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detenido en la Ronda de Dalt

Dos detinguts al filtre policial antiterrorista de Sant Andreu

Societat

Dos homes han estat detinguts al nus de la Trinitat, a l’entrada de la Ronda de Dalt de Torras i Bages. En aquest punt, els Mossos d’Esquadra ja havien desplegat un filtre per als vehicles que volien sortir de la ciutat. Tal com han relatat testimonis a L’Exprés de Sant Andreu, quatre vehicles dels Mossos i nou agents barraven el pas i només deixaven un petit espai pel qual feien passar, un per un, els vehicles que restaven paralitzats i amb el motor apagat. Si més no, una moto  ha estat detinguda en passar pel control i els seus dos viatgers han estat arrestats.

Banner Ajuntament 300x250
 

El control desplegat pels agents en el nus de la Trinitat forma part de tot un operatiu en el qual els cossos policials vigilen els vehicles que entren i surten de la ciutat, un per un. Cal destacar, però, que ha sigut en el control de la ronda de Dalt al seu pas per Sant Andreu on els cossos policials han detingut a dues persones, tot i que la seva possible vinculació amb l’atemptat terrorista de la Rambla de Barcelona encara es desconeix.

Segons han informat testimonis a L’Exprés de Sant Andreu, els agents han decidit aturar el vehicle de dues rodes sense motiu quan havia de superar el filtre. Han fet baixar als seus dos passatgers, els han obligat a treure’s els cascos, els han tombat sobre l’asfalt i els han escorcollat. Posteriorment, amb tots dos homes a terra, els mossos han obert el calaix de la moto i allà han trobat una dessuadora de ratlles blanques i negres (veure la fotografia).

Suposadament, la dessuadora ha sigut la prova suficient per detenir-los, ja que automàticament els agents els han emmanillat sense més dilacions i els hi han portat a un dels cotxes policials, han explicat els testimonis a aquest mitjà de comunicació. A continuació, el filtre policial ha continuat funcionant amb normalitat, tot i que les cues encara duren a hores d’escriure aquest article.

Cal destacar que la detenció d’aquestes dues persones es pot emmarcar en un macro-operatiu d’arrestaments dels Mossos d’Esquadra, el qual tingui com a objectiu identificar els autors de l’atemptat terrorista de Barcelona. De fet, de les darreres declaracions del Major dels Mossos d’Esquadra, José Luis Trapero, es desprèn que ambdues persones no haurien participat en l’atac (les detencions s’han produït a Alcanar i Ripoll).

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt