El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Metro Sant Andreu DGM

Un tram de la L1 suspendrà el seu servei de metro tot l’agost

Societat

L’estiu és la temporada alta de les obres a Barcelona. En aquest cas, més enllà de les pavimentacions que es duran a terme a la Meridiana i al carrer del Cinca, les actuacions també baixaran al suburbà. Si bé les retroexcavadores no poden accedir a les vies del metro per la seva condició natural, les tasques de manteniment que durà a terme TMB afectaran igualment a la circulació dels combois.

Banner Ajuntament 300x250
 

Entre el 31 de juliol i el 31 d’agost l’L1 del metro tindrà com a parada final l‘estació de Torras i Bages. Per tant, el tram entre Torras i Bages i Fondo restarà sense circulació. Tal com ha informat l’Ajuntament de Barcelona, aquest servei serà cobert per un autobús de línia que farà el mateix recorregut per superfície. La resta de la línia vermella (entre Torras i Bages i Hospital de Bellvitge) oferirà el servei habitual de metro.

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt