El diari independent de Sant Andreu de Palomar

avinguda-avenida-meridiana-desde-la-mediana-infinito-editada-david-garcia-mateu

La Meridiana serà reasfaltada al seu pas per Sant Andreu

Societat

El tram de l’avinguda Meridiana comprès entre l’estació de Sant Andreu Arenal i l’avinguda de Rio de Janeiro serà completament reasfaltat aquest estiu. L’obra encara no té data d’inici, però suposarà afectacions a l’entrada i sortida de vehicles de la ciutat de Barcelona. L’obra, a més, també incorporarà la creació d’un nou carril bus de sortida.

 

En total, la pavimentació reacondicionarà una superfície de més de 45.000 metres quadrats, xifra que suposa el 25% de tots els metres quadrats que es pavimentaran a la ciutat aquest estiu. Només el volum de la pavimentació de l’avinguda ja supera a la suma de tots els reasfaltats que es van dur a terme a la ciutat en el període estival del 2016. Tal com ha assenyalat la tinenta d’alcalde, Janet Sanz, “aprofitem l’estiu per fer [les obres], perquè és l’època que hi ha menys activitat a la ciutat”.

La regidora ha assegurat que les obres es duran a terme quan tinguin “menys impacte” i puguin causar “menys molèsties pels veïns i veïnes”. En relació a la creació del nou carril bus de sortida, Sanz ha considerat que d’aquesta manera “es fomentarà el transport públic“. Tal com ha avançat, la reurbanització estarà finalitzada el pròxim mes de setembre i, en la seva opinió, “millorarà la connectivitat i el dia a dia de molta gent”. Una aposta basada en “la mobilitat sostenible; prioritària en la nostra ciutat”, ha afegit.

La segona obra de pavimentació que es durà a terme a Sant Andreu és la que comprèn el carrer del Cinca, entre el carrer de Joan Torras i la plaça de l’Estació. Les màquines hauran de reacondicionar una superfície total de 1.440 metres quadrats, tot i que en aquest cas, el consistori tampoc no ha establert cap calendari d’execució.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt