El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El sol enlluerna als paradistes del Mercat de Sant Andreu

Societat

De virtut, a problema. La lluminositat del nou Mercat de Sant Andreu s’ha convertit en un dels principals hàndicaps amb els quals conviuen els paradistes. Tal com ha avançat Betevé, Mercats de Barcelona ja ha hagut de col·locar vinils en alguns vidres de l’equipament i una malla fosca per evitar l’entrada directa del sol a l’interior. Tot plegat, després que el sol hagi començat a enlluernar als botiguers i hagi incidit sobre els productes frescos.

 

La idea és que la lona actual sigui provisional i, d’aquí a un temps, passi a ser substituïda per un tendal. En aquesta línia, els botiguers que més pateixen el sol són els que tenen la parada encarada cap al carrer de Montpeller, vial per on cau el sol a les tardes. Cal posar de relleu que aquest no s’ha convertit en l’únic problema d’aquests paradistes: ara les furgonetes també els fan la guitza a peu de carrer. La raó: des del canvi d’ubicació de la zona de càrrega i descàrrega, aquell lateral ha quedat eclipsat.

Val a dir que no és la primera deficiència que presenta la instal·lació inaugurada l’any 2022. Només començar a funcionar, la contaminació acústica que generaven alguns equips va desfermar una onada de protestes veïnals. En total es van invertir 9,5 milions d’euros a renovar l’equipament gastronòmic.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt