El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un radar caça un conductor a 118 km/h per la Meridiana

Societat

A més del doble de la velocitat permesa. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha enxampat a un conductor per circular per l’avinguda Meridiana a 118 km/h en un tram on la via està limitada a 50 km/h. Una irregularitat viària per la qual no només ha posat en perill la seva vida, sinó la de la resta d’usuaris de la calçada. Davant d’aquest excés flagrant de la velocitat, el cos policial ha decidit denunciar penalment a l’infractor.

 

Els fets van succeir el passat 21 de febrer a les 1.50 hores de la nit. Més concretament, el conductor va ser caçat pel radar que hi ha ubicat als carrils d’entrada a Barcelona a l’alçada del carrer Flor de Neu / passeig de Santa Coloma. De fet, és precisament uns metres abans que l’avinguda experimenta una important davallada de velocitat, ja que a l’alçada de Ciutat Meridiana deixa de ser considerada autopista per passar a ser via urbana. En tot cas, però, la velocitat màxima permesa prèvia és de 80 km/h i no pas de 120 km/h com en altres autopistes.

Fotografia | Guàrdia Urbana

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt