El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut un home per traficar amb droga dins d’un raspall

Societat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest 13 de febrer un home acusat de traficar amb droga dins del mànec d’un raspall per pentinar-se. Tal com ha comunicat el cos policial, l’individu ha sigut enxampat quan conduïa sense carnet per Sant Andreu i, en el moment de l’arrest, van detectar l’invent. Els fets es van produir cap a les 18.30 hores, quan agents de paisà van detectar dues persones consumint drogues a la via pública.

Banner Ajuntament 300x250
 

Un cop localitzats a distància, els agents van observar com un marxava en vehicle i van decidir aturar-lo, tal com ha avançat Betevé. En aquell moment es van adonar que no tenia carnet i, després d’inspeccionar el cotxe, van trobar les substàncies estupefaents dins del raspall. També van trobar drogues sota un seient i 420 euros en efectiu.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt