El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Biblioteca Ignasi Iglesias Can Fabra / DGM

La policia redueix un home per agredir un usuari de la biblioteca

Societat

Agents de la Guàrdia Urbana han reduït a un home d’uns 30 anys a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, després que hagués agredit a un usuari de 60 anys. Els fets, avançats per El Periódico, han succeït aquest divendres a les 18 hores, quan la víctima parlava amb una persona del servei de neteja. De fet, el treballador estava explicant a l’usuari que algú havia robat el paper de vàter, un fet que va fer sentir interpel·lat a l’agressor, qui no va dubtar a increpar-los en creure que parlaven d’ell.

Banner Ajuntament 300x250
 

Segons els testimonis recollits pel mateix mitjà de comunicació, el jove va donar una bufetada a l’home de 60 anys i posteriorment va llançar una taula a terra entre crits i insults. Davant d’aquesta circumstància, diversos usuaris van decidir baixar al vestíbul de la biblioteca i reduir l’home fins que arribessin els cossos policials. Un cop retingut per la Guàrdia Urbana, els professionals del SEM van haver-lo d’atendre a conseqüència del seu estat enardit.

Des de la plataforma Defensem Biblioteques de Barcelona, l’assemblea del personal d’aquests equipaments i en defensa dels serveis bibliotecaris, han denunciat els fets protagonitzats per aquesta persona aliena a l’equipament. A més, han tornat a posar de relleu que les biblioteques no tenen cap protocol d’actuació davant casos de violències com la succeïda a Can Fabra. Una circumstància que vinculen al fet que “cada dos per tres” hi hagi treballadors d’aquests equipaments de baixa laboral per ansietat.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt