El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detinguts dos homes per robatoris violents a locutoris

Societat

Els Mossos d’Esquadra han detingut a dos homes acusats de cometre fins a set robatoris violents en locutoris (i un en grau de temptativa), algun dels quals a Sant Andreu. En total haurien aconseguit sostreure fins a 39.000 euros en efectiu, així com joies, telèfons i altres objectes de valor. El seu modus operandi sempre acostumava a ser el mateix: immobilitzaven els responsables amb brides o cordes i, posteriorment, els agredien i amenaçaven amb una arma de foc simulada fins que els entregaven els diners.

 

Segons fonts policials, els detinguts aprofitaven les hores del dia en les quals hi havia menys clients als locals, o bé aquests estaven a punt de tancar. De fet, abans d’actuar estudiaven com funcionaven i planificaven el robatori fins al punt de canviar-se de roba per dificultar la seva identificació. Mentre que de vegades un d’ells accedia primer per interactuar amb les víctimes i després entrava el segon amb el casc de la moto posat i la pistola en la mà, en altres ocasions preferien irrompre tots dos de cop a l’establiment i, posteriorment, immobilitzar els presents. Unes actuacions que, en tot cas, no estaven exemptes de violència si ho consideraven convenient.

El gruix dels robatoris els van executar entre maig i juliol, fins que els Mossos d’Esquadra van aconseguir aturar la seva activitat el passat 20 de juliol. Després d’interceptar-los a Sant Andreu quan estaven preparant un nou robatori, tots dos individus van decidir fugir tan bon punt es van adonar de la presència policial. Malgrat tot, els agents van aconseguir detenir-los després que intentessin emprendre una fugida en cotxe i oposar resistència. Finalment, el 22 de juliol van passar a disposició del jutjat d’instrucció número 9 de Barcelona.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt