El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Toni Marc celebra vuit anys d’especialitats càrniques

Contingut patrocinat

L’expertesa en el món de la venda al detall no ve donada només pel fet de ser capaç d’aixecar un dia la persiana, sinó pel fet de ser capaç d’aixecar-la durant molts anys. Aquest és el cas de la Carnisseria Toni Marc, ubicada al número 386 del carrer Gran de Sant Andreu, la qual celebrarà aquest cap de setmana vuit anys de dedicació al client. Un aniversari que no fa més que confirmar la consolidació de l’equip de professionals que encapçala Toni Rojas i la seva aposta pels productes càrnics de primera.

Banner Ajuntament 300x250
 

Canelons casolans, croquetes de tota classe de varietat, carns al tall argentí, carns madurades, brotxetes per a tots els gustos… qualsevol producte que algú pugui imaginar, està a la Carnisseria Toni Marc. “I, en cas que no el tinguem, sempre el podem encarregar”, explica Toni Rojas des de darrere del renovat taulell. De fet, si la seva carnisseria destaca per sobre de tota la resta d’establiments que la clientela pot trobar a Sant Andreu, és per la seva impecable higiene i la transparència.

“Nosaltres vam apostar per fer un obrador propi, 100% transparent; només ens separa dels clients un vidre“, emfatitza Toni Rojas. Una secció del local que no para de reinventar-se i que ja pensa en la pròxima adquisició de cara a la tardor: “Ja hem començat a estudiar la possibilitat d’instal·lar un forn per servir productes preparats, com ara galtes cuites o fricandó de vedella“. En aquest sentit, assegura que quan el posin en marxa la proposta, serà per servir productes de primeríssima qualitat: “Nosaltres vam ser pioners a Sant Andreu a l’hora de servir carns madurades, el tall argentí… i tot el que hem començat a oferir al veïnat sempre ha sigut amb la intenció de posar el llistó molt amunt“, exposa.

En aquesta línia, amb el pas dels anys la carnisseria s’ha anat reconvertint en un racó del cuiner gurmet, ja que, més enllà de trobar les típiques carns amb certificat de procedència, als prestatges el client també pot trobar tota mena d’embotits, productes gallecs (com ara pop) o, fins i tot, un celler. “Des de fa un temps hem començat a importar vins argentins, no tant per especialitzar-nos en aquest tipus de producte, sinó pel fet d’oferir als andreuencs un vi que aquí no troben”, emfatitza mentre a la vegada recomana amb quin tipus de carn es podia acompanyar un vi de La Pampa.

En paral·lel, si per alguna cosa s’ha diferenciat la Carnisseria Toni Marc, també ha sigut per la seva aposta pels productes saludables. “Menjar carn no ha de representar cap mena de problema; de fet, nosaltres ara hem redoblat l’aposta per la salut i hem començat a eliminar la preparació de productes amb adobs [aliños]”, exemplifica.

Ara bé, quin és el substitut d’aquest clàssic de la cuina? “Els olis vegetals, els que s’aconsegueixen de la deshidratació de determinats vegetals i que aconsegueixen que les digestions siguin molt més lleugeres i sense la sensació que res et repeteixi”, apunta. Un producte pràcticament desconegut a Espanya, però que a Itàlia ja és present a les cuines de primer nivell. “Nosaltres ara hem començat a treballar amb una empresa italiana de primera categoria, però tan bon punt disposem de producte nacional que equipari la seva qualitat al d’importació, també l’incorporarem a la nostra cuina”, destaca.

La Carnisseria Toni Marc ofereix tota mena d’embotits // DGM

Amb l’objectiu de celebrar amb tot el veïnat el vuitè aniversari des que van aixecar la persiana al número 386 del carrer Gran (en el tram que va de Lanzarote i Residència, gairebé al davant de la comissaria de Policia Nacional), des de la carnisseria Toni Marc ja han preparat tota una sèrie de regals pels clients que els vagin a fer la compra aquest cap de setmana. “Portem vuit anys, però ens fa una il·lusió similar a la del nostre primer any; els veïns de Sant Andreu ens han tractat molt bé i, com no podia ser d’una altra manera, sempre ens hem volgut caracteritzar per la nostra proximitat, qualitat i professionalitat”, sintetitza Toni Rojas.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt