El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Toni-Marc, el plaer de la carn (i ara també dels plats casolans)

Contingut patrocinat

Mesos enrere la carnisseria Toni-Marc del número 386 del carrer Gran de Sant Andreu va decidir abaixar la persiana. A diferència del que acostuma a ser habitual, però, no es tractava d’un tancament definitiu. Tot al contrari. “Portem setmanes treballant per donar un canvi radical al local“, desvetlla el seu responsable, Toni Rojas. De fet, falten només unes hores perquè els veïns de Sant Andreu puguin descobrir què s’amaga rere la reinauguració d’aquest proper dijous, la qual tindrà un sabor de boca encara més argentí.

Banner Ajuntament 300x250
 

El mateix Toni Rojas recorda com l’1 de juny de l’any 2015 van obrir la carnisseria on la vedella de Girona, els entrecots gallecs, el porc ibèric i el pollastre eren els protagonistes de l’estand. Si més no, l’autoexigència per oferir un producte encara més diversificat i l’entrada de plats preparats ha provocat la reformulació de tot el negoci. Una nova imatge centrada en un únic objectiu: fer les boques aigua.

Ara l’aparador serà molt més llarg i l’establiment comptarà amb dues noves sales a la vista del públic. Separats per un únic vidre que va del terra al sostre, els clients podran veure com a l’obrador es desossen les carns i s’elaboren artesanalment els productes, mentre que a la cuina es preparen els plats per emportar com si fos un restaurant. “Volem que els veïns vegin com el nostre equip talla la carn, la posa a la vitrina perquè la puguin comprar i, en paral·lel, els cuiners fan servir el mateix producte per cuinar els plats”, detalla.

Tot i que les carns i els licors de Galícia encara estaran presents a la vitrina i prestatges de Toni-Marc, Toni Rojas vol submergir a la seva fidel clientela en les diverses opcions que ofereix la vedella: “No és el mateix la vedella blanca que la carn dels vedells que tenen menys d’un any o més de dos mesos, com tampoc és el mateix la vaca de quatre anys o el bou que en té sis”, sintetitza. Una varietat de productes que no només té la intenció de vendre, sinó que també vol ajudar a cuinar-la. La idea fonamental és continuar explicant receptes a tots aquells clients que desitgin provar noves fórmules culinàries.

Tot plegat, per aconseguir l’objectiu primordial: “La nostra feina ha d’estar encarada a satisfer el paladar del client“, declara. Un paladar al qual vol delectar amb nous sabors, gràcies a l’experiència que ell mateix acumula. Després de treballar cinc anys en obradors d’Argentina, Toni Rojas té la voluntat d’oferir als andreuencs els sabors del país llatinoamericà que més devoció té a la carn. Per ara, un dels plats casolans que té tots els números de ser l’estrella de la carnisseria és la milanesa argentina: “La gent només haurà d’escalfar-la i tastar-la casa seva com si fos un restaurant”, promet.

Toni Rojas col·loca a la prestatgeria els darrers licors gallecs abans d’obrir // Arxiu

Que Toni Rojas es pronunciï amb aquesta seguretat no és fruit de la casualitat. Tal com esgrimeix, la idea és interactuar amb la clientela per escoltar les seves propostes, així com oferir-los amb el pas del temps cursets de cuina a l’obrador amb xefs especialitzats en determinades carns o plats. “Aquest espai no ha de ser només de compravenda, ha de ser un local on degustar els productes i conèixer què pot satisfer més als nostres paladars”, apunta.

Toni Rojas no s’ha pensat dues vegades el fet d’apostar per aquesta nova fórmula a Sant Andreu. Més aviat al contrari: “Estic molt agraït amb els veïns de Sant Andreu, perquè des del primer dia van confiar en nosaltres i ara els vull agrair el seu suport amb un local més còmode, ample i accessible per a tots ells”. Quan el descobriran? Amb la reinauguració del proper dijous 5  de setembre. Si bé la persiana tornarà a aixecar-se a les 8:30 hores del matí, el brindis amb la clientela serà cap a les 11 hores.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt