El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un virulent incendi crema un terrat de Neopàtria

Societat

Les xarxes socials s’han omplert de vídeos i imatges del virulent incendi que s’ha produït aquest dilluns al vespre. Segons han confirmat fonts municipals a L’Exprés de Sant Andreu, el succés ha tingut lloc al terrat d’un edifici ubicat al número 103 del carrer de Neopàtria, a tocar de la rambla de Fabra i Puig. Tal com es pot comprovar a les imatges enregistrades per alguns veïns, les flames han cremat un tendal, objectes diversos i algunes peces de roba que hi havia eixugant-se.

 

Malgrat l’espectacularitat de l’incendi, no s’han registrat persones afectades ni veïns desallotjats. Els Bombers de Barcelona van rebre l’avís cap a les 20.20 hores i es van desplaçar fins a cinc dotacions dels cossos d’emergències que van provocar el tall parcial d’alguns carrers perimetrals.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt