El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Les factures del gas i la llum posen contra les cordes el CN Sant Andreu

Economia

El CN Sant Andreu ha emès un darrer crit d’auxili als seus associats. Segons confirma l’entitat esportiva en una carta, les darreres factures de la llum i el gas han posat “en risc la sostenibilitat econòmica del Club”. Tal com exposen, el rebut del gas s’ha disparat un 280% (el que representen 390.000 euros anuals més) i el rebut de la llum els pujarà un 200% a partir de setembre (encarint el cost anual en 275.000 euros més).

 

Per poder pagar aquests sobrecostos, el club demana als socis que col·laborin a través de tres formats de donacions: un únic pagament de 150 euros, 15 euros/mes durant tot un any o bé 12,50 euros/mes durant tot un any. La raó: ara mateix no hi poden fer front encara que modifiquin el pressupost vigent. Segons expliquen, les donacions es podran recuperar “a través d’una deducció fiscal a la Declaració de la Renda i la gratificació d’una mensualitat de la quota de soci/sòcia”.

Cal tenir en compte que no només els comptes del CN Sant Andreu s’han vist alterats davant l’increment del preu de l’energia. Les empreses que gestionen els centres esportius municipals també han demanat a l’Ajuntament solucions i fins i tot han posat sobre la taula tres opcions: noves subvencions municipals directes per pal·liar les factures, apujar les quotes dels socis o que els centres que estiguin exempts de pagar els cànons municipals de l’energia. En el cas dels gimnasos que gestiona l’empresa Eurofitness, com el de Can Dragó, des del març que l’aigua de la piscina coberta s’ha abaixat de 29 a 27 graus i la climatització de les sales s’ha suspès mentre no hi ha activitats a l’interior.

Fotografia | CN Sant Andreu

1 Comentari

  1. Quan a causa de la crisi del 2008 no vaig poder pagar les quotes anuals i ens van fer fora del club i a més es van quedar els títols en propietat, il.legalment ja que em podíen negar l’entrada al club però de cap manera em podiem treure la titularitat de la meva propietat, però és clar els diferents directius van canviant estatuts segons els convé com que són 4 gats els qui assisteixen a les reunions i aleshores ho van fer sene tenir en compte la delicada situació econòmica que patiem. Després vàries vegades els he demanat poder tornar al club i recuperar el meu títol, doncs ara podriem seguir pagant les 3 quotes i podriem fer les donacions. Cap pena!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt