El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lírica prepara una gala benèfica en favor del Rebost d’Aliments

Cultura

Després que la pandèmia obligués a suspendre fins a dues vegades la segona edició de La Lírica pel Poble (l’estrena va ser l’any 2019 en favor dels afectats per l’esclerosi múltiple), finalment l’entitat cultural ha aconseguit tancar una data definitiva per a la seva gran gala benèfica. Serà el proper dissabte 12 de març a les 17.30 hores quan el pati de butaques del Casal Catòlic s’omplirà per veure el darrer espectacle en favor de l’entitat Distribució Solidària d’Aliments – El Rebost Solidari de Sant Andreu (reconeguda popularment com El Rebost d’Aliments).

 

Una cita dirigida per Tito Calvo i Irina Blavia, on el fil conductor teatral girarà al voltant de la història i el paper social del Rebost d’Aliments. Tot un esdeveniment replet de fragments musicals, sarsueles i teatre de varietats on el cor de La Lírica de Sant Andreu estarà acompanyat sobre l’escenari de noms insignes per a la companyia com és el cas de Mireia Dolç, Alejandro Chelet, Elena Laguna, Xavier Dolç, Laia Jornet o Laia Mantolan.

En tractar-se d’un acte on no només s’oferirà cultura a l’espectador, sinó que també servirà perquè tothom pugui aportar el seu gra de sorra al Rebost d’Aliments, La Lírica de Sant Andreu ha apostat per engegar una venda d’entrades amb un sistema de la taquilla inversa. És a dir, tothom que compri alguna localitat per cinc euros a la taquilla o a través d’Entradium, el dia de la funció també podrà afegir en una urna la quantitat econòmica que consideri més adient. En paral·lel, en cas de voler i no poder assistir a la gala benèfica, també s’ha habilitat un número de compte corrent per fer donacions i ‘comprar’ les entrades de la denominada Fila Zero: ES87 2100 1110 9702 0005 4608.

Si bé a hores de tancar aquesta edició l’organització ja ha venut més de 150 entrades per a la gala benèfica, calculen que de cara a dissabte ja s’hauran exhaurit les 280 localitats en favor del Rebost d’Aliments de Sant Andreu.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt