El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lírica de Sant Andreu prepara la seva primera gala solidària

Societat

Compte enrere. Des de fa setmanes els responsables de La Lírica de Sant Andreu treballen per tenir-ho tot enllestit pel dissabte 27 d’abril a les 17.30 hores. El motiu: celebrar la seva primera gran gala solidària per aconseguir aportacions econòmiques per la Fundació Esclerosi Múltiple. L’esdeveniment, batejat amb el nom de ‘La Lírica pel Poble’, tindrà lloc a la sala gran del Casal Catòlic de Sant Andreu i estarà apadrinada per Isabel Arbonés, membre de La Lírica i malalta d’esclerosi múltiple.

 

Tal com ha assenyalat l’entitat, la gala benèfica té com a objectiu “acostar el gènere líric al ‘poble'”, mentre que en paral·lel se celebra “un acte solidari en favor d’una entitat necessitada de finançament, però sobretot de visualització“. En aquesta línia, tots els fons que es recaptin amb les entrades aniran a parar a les arques de la fundació. Segons Arbones, aquest tipus d’iniciatives són “un gra de sorra per l’investigació” que li fan sentir que “no estic sola”, i que” si vull, puc començar a volar”.

Per tal que cada veí que s’acosti fins al Casal Catòlic pugui fer la seva donació lliurement mentre gaudeix de la cultura, des de l’organització s’ha establert una entrada mínima de 5 euros. Després es farà una taquilla inversa per tal que tothom pugui ser lliure de donar una mica més si ho considera adient.

L’Isabel Arbonés, padrina de la gala, i Josep Calvo, coordinador i director de la mateixa / LA LÍRICA DE SANT ANDREU

Per a totes aquelles persones que volen fer un donatiu però que no podran assistir a la gala, l’entitat cultural ha creat una Fila Zero per fer aportacions econòmiques individuals. En aquest cas, els ingressos seran mitjançant el número de compte ES87 2100 1110 9702 0005 4608 de la Companyia La Lírica de Sant Andreu i s’ha de posar a l’assumpte “A benefici de la Fundació ESCLEROSI MÚLTIPLE”, detallen. Totes les donacions es faran arribar a la Fundació una setmana després de la gala.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt