nevera-solidaria1-ateneu-harmonia-david-garcia-mateu

El rebost solidari ajuda a recuperar 3 tones de menjar

Societat

L’ONG Nutrició sense Fronteres ha recuperat més de 2.900 quilos d’aliments que no es van consumir en el darrer Congrés Mundial de Mòbils (MWC), els quals s’han destinat a 7.300 persones en situació de pobresa.

 

Cal destacar que en el grup que va recollir el menjar sobrant i apte pel consum hi van participar integrant del rebost solidari de Sant Andreu Càritas, així com altres entitats com ara els grups socials Lluís Companys, Baluard, Àmbit Dona o Àmbit Prevenció.

Els excedents recuperats són de tot tipus. Des de fruites, fins a productes de pastisseria, passant per iogurts, aperitius o entrepans. Per provar que estaven en bon estat, Nutrició sense Fronteres ha analitzat el seu estat nutricional i com es trobaven per tornar a ser distribuïts i consumits en unes condicions òptimes d’higiene i seguretat alimentària.

S’ha de posar de relleu que aquest ha sigut el cinquè any consecutiu que Nutrició sense Fronteres recupera els excedents alimentaris que genera l’esdeveniment de la tecnologia mòbil més important del món.

Fotografia de la nevera solidària de l’Ateneu l’Harmonia / ARXIU

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*