El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Rua de Carnaval retorna l’alegria a Sant Andreu

Cultura

Després dels mesos més durs de la pandèmia i d’un any sense Rua de Carnaval, la tornada de la Megapubilla i el seu seguici pels carrers de Sant Andreu de Palomar han tornat a desfermar la desvergonya. Més de 950 persones han desfilat aquest diumenge en un total de 19 comparses diferents. Una columna de música, festa i disfresses que han omplert d’esperança de cara al futur als milers de veïns que han baixat a gaudir del carrer en un dia meteorològicament espectacular.

 

Des d’AMPES de multitud d’escoles, fins a l’Hogar Castellanoleonés de Catalunya, passant pel Club Patí Congrés o la Fraternidad Morenada Central de Oruro han participat en la cercavila organitzada per la Comissió de Festes de Sant Andreu i L’Eix Comercial. Una exhibició d’enginy, ritme i coreografies que han fet que el jurat ho tornés a tenir difícil a l’hora d’escollir les comparses guanyadores. Tanmateix, finalment qui s’ha alçat amb els guardons han sigut l’Escola Pegaso com a millor comparsa infantil, el Club Pati Congrés com a millor comparsa d’entitats i el conjunt de Raffaella Carrà com a millor comparsa espontània.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt