El diari independent de Sant Andreu de Palomar

BCN Activa obrirà una seu de proximitat a Sant Andreu

Economia

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dijous que Barcelona Activa obrirà una nova seu a Sant Andreu de Palomar l’any 2023. Una oficina que tractarà de buscar una major proximitat amb aquells veïns que precisin dels seus serveis i que tractarà de seguir la línia del model que es va posar en marxa a Nou Barris. L’espai, que s’ubicarà a les instal·lacions que BCN Activa ja té al carrer de la Residència, tindrà com a objectiu incrementar el nombre d’atencions i suport a la ciutadania.

 

En aquesta línia, destacar l’experiència positiva que s’ha generat a Nou Barris: des de la creació d’aquesta oficina, només durant el primer any de funcionament (2018) un 43% de persones del districte veí que mai no havien interactuat amb Barcelona Activa, fos per la seva llunyania física o per no conèixer l’agència, s’hi van dirigir per conèixer els serveis ocupacionals o l’atenció a l’emprenedoria i l’empresa. Una experiència positiva que ara BCN activa busca repetir a Sant Andreu.

En aquest sentit, les dades de l’ocupació han sigut determinants per prendre la decisió de potenciar les oficines de Sant Andreu. Actualment l’atur registrat a la ciutat se situa sota el llindar de les 65.000 persones, però els sis districtes amb menys renda (entre els quals està Sant Andreu) concentren el 72,1% de les persones en situació d’atur a la ciutat. Per provar de reduïr aquesta xifra, Barcelona Activa destinarà 10,9 milions d’euros en l’impuls de les estratègies de proximitat territorial al districte.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt