El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Inauguració Escola de Can Fabra / DGM

La tornada a l’escola s’avançarà al 5 de setembre

Societat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller d’Educació, Gonzàlez-Cambray, han avançat aquest dijous que el proper curs escolar començarà el dia 5 de setembre en Infantil i Primària, mentre que els alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional ho faran el 7 de setembre.

 

Segons el Govern català, el canvi no suposarà més hores lectives per l’alumnat, ja que es farà jornada intensiva durant tot el setembre (de 9 a 13 hores, amb servei de menjador per aquelles famílies que en necessitin). Pel que fa als professors, aquests se seguiran incorporant als centres educatius l’1 de setembre per preparar el curs (com ja feien habitualment).

Aragonès ha justificat la decisió com a mesura “pedagògica, social i de conciliació familiar”.

1 Comentari

  1. Considero una obra innecesaria ,que nomes busca ,fert la vida inposible al vehicle privat,trien plaçes d’aparcament .Perjudican al petit comerç d’el barri. Ja i va a ver protesta . En al consell del barri al juny del pasat 2021. Conjuntament en la manifestació d’ el porta a porta i els veins ben dirt no a la remodelació d’el Carrer Grand de Sant Andreu. La Colau i la Lucia Marti es pasant pel potorro o el Arc de Triunf ,lo que els veins volem .Fora Colau i comuns d’el Ajuntament de Barcelona.JA PROU.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt