El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Festival Cara·B s’adapta a les restriccions amb el B·XTRA

Cultura

Després que el passat 2021 el Festival Cara·B retornés al recinte de la Fabra i Coats amb un nou format adaptat a les restriccions de la pandèmia, enguany els organitzadors han tornat a apostar pel model B·XTRA. Un cicle de concerts en el qual enguany s’espera prescindir de les cadires i les distàncies, però on la mascareta haurà de ser omnipresent. De fet, les consumicions s’hauran de prendre a la barra i només hi podran accedir aquells que presentin el certificat Covid-19.

Banner Ajuntament 300x250
 

La vuitena edició de la cita musical té previst celebrar-se entre el 4 i el 6 de març amb tot un cartell carregat de propostes independents i urbanes. Sticky M.A., Girl Ultra, Lisasinson, Paco Moreno i Maria Blaya són les noves confirmacions del cicle, que se sumen als ja anunciats Yung Beef (sold out), Califato 3/4, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Rojuu, Cupido i Rebe.

En aquesta edició del cicle B·XTRA SON Estrella Galicia, les actuacions es dividiran en sessions matiné, els matins del dissabte i el diumenge, i sessions de tarda durant cada dia (del dijous 3 fins al diumenge 6 de març).

Fotografia | Yung Beef // B·XTRA SON Estrella Galicia

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt