El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sofian Haddouti i Alexandra Toapanta guanyen la Cursa de Sant Andreu

Societat

Cinc quilòmetres en poc més d’un quart d’hora. Els atletes Sofian Haddouti (categoria masculina) i Alexandra Toapanta (categoria femenina) s’han imposat a la 42a edició de la Cursa Popular de Sant Andreu, que cada Festa Major organitza el CN Sant Andreu. Més concretament, Haddouti ha fet tot el recorregut pel nucli urbà en 16 minuts exactes, mentre que Toapanta ha fet un temps de 18 minuts i 19 centèsimes.

 

En la categoria masculina al campió li ha seguit en un final d’infart Xavi Arcas, qui s’ha quedat a només un segon de pujar a l’esglaó més alt del podi. El tercer lloc ha sigut per Ali Lachheb (16′ 05″). Pel que fa a la categoria femenina, Mireia Suñé (18′ 58″) s’ha fet amb la medalla de plata, mentre que Míriam López (19′ 18″) ha tancat el podi.

Com ja és tradicional, la mítica Cursa de Sant Andreu no està pensada només pels qui entrenen els 365 dies de l’any. Un any més els carrers que han conformat el recorregut s’han omplert de veïns que volien gaudir d’un circuit al seu ritme mentre que el públic els aplaudia i els empenyia a seguir. En el cas dels més menuts, aquest han tornat a tenir un recorregut adaptat de 135 metres, on els benjamins han pogut esprintar a tota velocitat per veure si aconseguien coronar-se com els infants més ràpids de tot Sant Andreu. De fet, tots els participants a totes les categories han tingut medalla i una bossa amb articles de regal.

Els gegants Sole i Jan reben la medalla // ALBERTO MONTENEGRO

L’edició número 42 també ha comptat per primer cop en les seves quatre dècades d’història amb dos participants molt especials, la Sole i el Jan, els gegants de l’escola Mare de Déu de la Soledat – Les Salesianes, que no s’han volgut perdre les curses infantils.  Els gegants han estat un punt d’atracció pels més de 300 joves esportistes que han pres part avui a les diferents categories de la prova i fins i tot alguns s’han volgut fer fotografies amb ells. Al creuar la línia d’arribada, el president de l’entitat organitzadora, el Club Natació Sant Andreu, Àngel Bernet, els ha posat als dos gegants les seves respectives medalles per la seva participació.

Fotografia | Arxiu // CNSA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt