El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut un agressor sexual a Sant Andreu

Societat

La Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Andreu ha detingut un home de 25 anys com a presumpte autor d’una agressió sexual i quatre abusos sexuals comesos entre el mes de gener i novembre d’aquest any. Cinc casos als quals els investigadors en podrien sumar més, ja que sospiten que el jove podria estar relacionat amb altres fets delictius que encara s’investiguen.

 

Tal com ha comunicat el cos policial, el primer fet denunciat va tenir lloc el mes de gener passat quan un home va agredir sexualment una dona quan accedia al portal de la finca de casa seva. Els fets van succeir en plena època de restriccions de lliure mobilitat per la pandèmia. A partir de la denúncia d’aquesta agressió, els agents van obrir una investigació per tal d’identificar, localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.

El passat 23 de novembre, els agents van detenir un home com a presumpte autor d’un abús sexual a una altra dona. Un grup de persones, però, el va aconseguir retenir a l’interior de l’empresa on treballava la víctima. Segons expliquen, l’agressor hi havia accedit aprofitant que entrava la treballadora sobre la qual es va llençar per a realitzar-li tocaments per tot el cos. L’home va quedar detingut i, després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat.

Posteriorment, els investigadors van poder relacionar aquest detingut amb la resta de fets que investigaven des de feia uns mesos. Totes les víctimes van reconèixer l’home com a la persona que les havia agredit, de manera que el passat 2 de desembre, els agents el van tornar a detenir com a presumpte autor de quatre fets delictius.

Segons han explicat les víctimes, el detingut, que sempre fugia en bicicleta o patinet després de cometre els fets, no dubtava a utilitzar la violència per a poder consumar els atacs sexuals. En un dels casos, va agredir amb cops de puny a una de les seves víctimes. Els agents també van recuperar la bicicleta que feia servir per cometre els delictes.

Després que el detingut passés a disposició judicial el 3 de desembre, el jutge ha decretat el seu ingrés a presó. De fet, els Mossos d’Esquadra encara mantenen la investigació oberta. La raó: no descarten que pugui estar relacionat amb altres fets delictius.

Fotografia | Arxiu // Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt