El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detinguda una dona que duia 760 grams de cocaïna sota la perruca

Societat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquesta setmana passada a una dona per portar 760 grams de cocaïna en 58 embolcalls sota una perruca de gran volum. Segons fonts policials recollides per l’ACN, la detenció s’ha produït a Sant Andreu de Palomar, tot i que li seguien la pista des de la seva tornada del Carib (motiu pel qual vestia roba estiuenca). En paral·lel, els agents també han detingut a una segona persona, a qui també acusen d’haver comès un delicte de tràfic de drogues.

 

Des del cos policial asseguren que aquest tipus de petits amagatalls, per inversemblants que semblin, són habituals per transportar drogues. Ja no només es fan servir perruques, sinó també cames ortopèdiques o fins i tot pinyes buidades. Tot plegat, per provar de sortejar els controls policials.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt