El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Vaga de treballadors del CNSA per defensar les seves condicions laborals

Societat

El comitè d’empresa del Club Natació Sant Andreu (CNSA) ha comunicat aquest dimarts al Tribunal Laboral de Catalunya la seva intenció de celebrar una vaga de treballadors pels propers 5 i 6 de juny. Segons denuncia a L’Exprés de Sant Andreu el president del comitè i representant de CCOO, Sergio Sánchez, la junta de l’entitat els vol “retallar drets” que la plantilla va aconseguir pactar fa 25 anys.

 

Sánchez explica que el CNSA no ha aplicat als treballadors la pujada salarial que els corresponia per conveni en els anys 2020 i 2021. “Ara ens han proposat tornar-nos aquests diners que ens han deixat de pagar, però només si renegociem les condicions del conveni”, detalla. Una oferta per part de la junta del club que la plantilla rebutja de ple i els recorda que “en cap cas els hem demanat que ens apugessin el sou, sinó que es respectessin els acords“.

Davant d’aquesta situació, els treballadors han decidit plantar-se i fer vaga pel proper Trofeu Internacional Ciutat BCN / Mare Nostrum Barcelona dels propers 5 i 6 de juny. “No ens agradaria arribar a la vaga, però les negociacions està lluny de l’acord; demà mateix tenim una última reunió i esperem que sigui productiva, però la realitat és que ni bona part de la mateixa junta directiva sap què està passant, perquè només negociem amb el president, [Àngel Bernet] i el vicepresident [Joan Marimón]”. Segons recorda el president del comitè, “només tractem per lluitar pels nostres drets, els quals veiem com cada vegada són menys”.

Fotografia | Darrer Trofeu Internacional Ciutat BCN / Mare Nostrum celebrat a les instal·lacions del club // CNSA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt