El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Casa de Papel rodarà part de la nova temporada a la Fabra i Coats

Cultura

Després de servir d’escenari per a festivals, concerts i anuncis, la Fabra i Coats acollirà entre els seus murs el rodatge d’una de les sèries de moda de Netflix: La Casa de Papel. Tal com han confirmat a L’Exprés de Sant Andreu fonts relacionades amb la producció, la sèrie gravarà part de les escenes de la nova temporada al recinte fabril. Un esdeveniment on també hi haurà participació andreuenca, ja que els veïns interessats a sortir com a figurants ja es poden apuntar al càsting que ha obert Atresmedia.

Banner Ajuntament 300x250
 

Després de finalitzar el rodatge de les escenes ambientades a Madrid, l’equip es traslladarà a Barcelona al llarg de les properes setmanes per gravar algunes recreacions de la sèrie. Unes imatges que coincidiran amb el final de la producció, ja que els seus responsables han confirmat que aquesta cinquena temporada serà l’última. En aquest cas, la banda d’atracadors utilitzarà els edificis de la Fabra i Coats com l’amagatall des d’on coordinar tota l’operació per assaltar el Banc d’Espanya. Una institució que, recordem, ja va estar governada a la sèrie per un altre actor andreuenc: Pep Munné.

Si bé el rodatge a Sant Andreu s’havia de dur a terme el passat mes d’agost per no interrompre l’activitat que acull el recinte, la crisi del coronavirus ha obligat a posposar-ho tot. Per aquesta raó, l’equip d’actors, directors i tècnics no començarà a treballar a l’emblemàtica nau fins passat el dia de Reis, amb l’objectiu de no alterar el funcionament de la Fàbrica de Regals. En total s’espera que els cinematògrafs hi treballin durant quatre jornades, per després tornar a Madrid.

La popular sèrie de Netflix gravarà a Sant Andreu // ATRESMEDIA

Tot i que la idea és mantenir en màxim secret les escenes fins que aquestes vegin la llum cap a l’estiu de 2021 a la plataforma de cinema i sèries en línia, alguns veïns ja podran viure en carn pròpia com es grava la sèrie de parla no anglesa més vista de la història. En total s’espera contractar a un centenar de figurants entre el veïnat per tal de dinamitzar les escenes, ja que per culpa de les restriccions de mobilitat no es podran desplaçar fins a Barcelona el gruix de figurants habituals de la sèrie.

Nota: Feliç dia dels Sants Innocents.

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt