El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Xoc entre un motorista i un turisme a Fabra i Puig

Societat

Nou accident de trànsit. Aquest dijous a les 16 hores un turisme ha impactat amb una moto a l’encreuament de l’avinguda Meridiana amb Fabra i Puig (davant de la cafeteria Vivari). Segons testimonis, la moto ha volat després del cop i el motorista ha quedat a terra inconscient. Per tal de protegir la zona, els veïns que han presenciat l’accident han provat de protegir la zona fins que al cap de cinc minuts una patrulla de la Guàrdia Urbana s’han fet càrrec del sinistre. Posteriorment, el motorista ha sigut evacuat pels equips mèdics d’emergències al CUAP.

 

Correcció: en un primer avançament informatiu s’ha afirmat que el xoc s’havia produït amb un autobús. Posteriorment hem procedit a esmenar aquesta informació tal com consta a l’actual article.

Fotografia | Laura Lafuente

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt