El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Ajuntament comença a organitzar la Fàbrica dels Reis d’Orient

Societat

L’amenaça de la COVID-19 no ha fet enrere a l’Ajuntament de Barcelona amb la intenció d’organitzar a la Fabra i Coats la ja tradicional Fàbrica dels Reis d’Orient. Un esdeveniment que cada any aplega a milers de persones vingudes de tota Barcelona i rodalies, però que enguany haurà d’adaptar-se a les restriccions sanitàries que es puguin dictar. Per ara, però, la intenció del consistori és obrir les portes de l’activitat el proper 28 de desembre, tal com recull la documentació de la licitació a la qual ha accedit L’Exprés de Sant Andreu.

 

L’objectiu dels ideòlegs del projecte és repetir els dos escenaris principals, ubicats a la planta baixa de la Fàbrica de Creació i a la façana principal. Tot plegat, per “crear un espai suggerent i de fantasia al voltant de les joguines que els Reis d’Orient portaran als infants”. Novament els finestrals de la Fàbrica de Creació acolliran una animació de colors i projeccions, mentre el públic tornarà a fer un recorregut de “fantasia, visual, segur i tranquil”.

La intenció de l’Ajuntament és poder mantenir “una circulació constant del públic pel recorregut, preveient que no es produeixin aturades llargues per tal d’evitar el col·lapse de l’accés i temps d’espera importants”. Per complir amb l’objectiu, els responsables ja han previst que l’espectacle sobre la façana no superi els vuit minuts i els temps morts entre representacions permetin generar la renovació del públic.

En aquesta línia, també està previst que es controli i limiti l’accés al recinte en funció “de l’aforament que les autoritats sanitàries i municipals determinin en funció de la situació de la pandèmia en el moment de l’execució del projecte”. Un fet al qual sumen la possibilitat d’oferir un sistema de cites prèvies als visitants “per evitar la formació de cues o acumulació de grups de persones”.

El projecte ja ha sortit a concurs públic per 98.000 euros (sense IVA) i està pendent que en els propers dies s’anunciï l’empresa adjudicatària. En total es preveu que la Fàbrica dels Reis d’Orient doni feina a una cinquantena de treballadors. Només al 2018 el recinte va ser visitat per més de 36.000 persones, segons dades municipals.

Fotografia | Andreu Gunnar Knechtel – Ajuntament de Barcelona

3 Comentaris

 1. Lucía Martín,

  anunciar un tema así en un día donde hemos superado los récords de contagios de covid (26.000 en un día) y cuando vamos de cabeza al confinamiento domiciliario es estúpido y a la vez temerario.

  falta el respeto a los médicos, a la ciudadanía y los más de 60.000 fallecidos en la pandemia.

  con usted, estamos en manos de adultos-adolescentes alejados de toda política racional, rigurosa, planificada y seria.

  ahora bien, para lo que si va rápida Lucía es para colocar a su pareja Alicia Ramos Jordán a medrar en el ayuntamiento… como muy bien reflejaba el Expres en una noticia:

  http://www.expresdesantandreu.cat/noticies/2020/09/18/colau-coloca-lucia-martin-alicia-ramos/

  VERGUENZA E INDIGNACIÓN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Pd. este anuncio alimenta los deseos de la gente de juerga y de santarse el confinamiento, aunque luego quede suspendido, que es lo que pasará. Es temerario y propio de alguien que está incapacitado para un cargo en el ayuntamiento. VERGUENZA!!!!

 3. Con la que está cayendo y con la de familias que hay que no pueden pagar el alquiler o la comida me da vergüenza leer noticias así…después no nos culpéis a nosotros…ya está bien!!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt