El diari independent de Sant Andreu de Palomar

‘Sopa de Pedres’ estrena la temporada del SAT!

Cultura

Després d’haver abaixat la persiana per la crisi de la COVID-19, el Sant Andreu Teatre (SAT!) ha estrenat la temporada amb el darrer espectacle de la companyia Engruna Teatre: Sopa de pedres. Una funció a la qual tots els lectors de L’Exprés de Sant Andreu tenen reservat un descompte, amb l’objectiu d’ajudar-los a tornar a omplir les sales culturals (d’acord amb els nous aforaments).

 

Què es trobarà l’espectador a la sala andreuenca? La història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel en lloc de volar-hi estels un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, acaba a un indret desconegut, on tothom té de tot però no volen compartir res amb ella. Aviat donarà una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

Tots els lectors de L’Exprés de Sant Andreu ja poden gaudir del descompte d’1 euro per entrada, a les funcions dels dies 11 i 12 d’octubre. És tan fàcil com clicar l’enllaç del dia desitjat, el qual dirigeix directament a la venda d’entrades amb el descompte aplicat. Es poden treure totes les entrades que es vulguin amb el descompte i no cal que s’introdueixi cap codi:

Funció de diumenge 11 d’octubre, a les 12 hores (click aquí)

Funció de diumenge 11 d’octubre, a les 17.30 hores (click aquí)

Funció de dilluns 12 d’octubre, a les 12 hores (click aquí)

Funció de dilluns 12 d’octubre, a les 17.30 hores (click aquí)

 

Per últim, destacar que els responsables de l’espai cultural han desplegat un seguit de mesures d’higiene i salut que, conjuntament amb el compromís dels espectadors, garantiran que el teatre segueixi sent un lloc segur. L’ús de mascareta serà obligatori per a totes les persones a partir de 6 anys durant tota l’estada al teatre i l’aforament serà limitat segons la normativa vigent. En aquest cas, la norma actual estableix que només es podran ocupar el 50% de les localitats.

El teatre, la sala i la resta d’espais comuns, seran degudament desinfectats després de cada funció. Es posarà gel hidroalcohòlic a disposició dels espectadors. El teatre obrirà les portes amb temps suficient per evitar aglomeracions i tant l’entrada com la sortida es farà de manera esglaonada, seguint les indicacions del personal del teatre.

Fotografia | ANNA BRUGUÉS

 

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt