El diari independent de Sant Andreu de Palomar

‘Gràcies veïns i veïnes’

Opinió

Des de L’Eix Comercial de Sant Andreu, voldríem agrair als veïns i veïnes de Sant Andreu, l’estima i el reconeixement cap el comerç de proximitat demostrat durant els dies de confinament i els posteriors.

 

Sempre hem tingut clar que la nostra tasca, no només és una activitat econòmica, sinó que té una responsabilitat social, que es demostra sempre, però queda més palesa en moments de dificultat social. Som els que estem sempre al costat de la gent, perquè som veïns i veïnes que ens preocupem pel benestar i salut dels nostres conciutadans.

La pandèmia ens ha posat a prova i hem aprovat amb nota alta. La capacitat de servei que els comerços del poble han demostrat fa que el nostre orgull de pertinença sigui infinit.

Un agraïments especial pels nostres veïns i veïnes, pel seu comportament cívic, per la seva paciència, per la comprensió de que moltes de les mesures que hem aplicat són per cuidar la salut de tots, comerciants, treballadors, i clients.

Ara és el moment de remar tots en la mateixa direcció, tenir molt clar quina societat volem, si volem una economia que reverteixi en el benestar de la gent o només ens interessa el bé de consum, sense parar a pensar si aquestes plataformes o empreses tributen aquí, per preservar el sistema social, que serà imprescindible, per sortir d’aquesta immensa crisi econòmico-social, si les relacions laborals amb els seus treballador és digna o no deixa de ser d’explotació laboral.

Menció especial per les entitats i associacions de Sant Andreu, i no només les de caire social, totes han estat a l’alçada de la immensa emergència socio-sanitaria que ens ha tocat viure. Una societat estructurada en entitats sempre té més capacitat de reacció, per la pròpia dinàmica de les persones que les integren, persones participatives, entregades al bé comú, moltes vegades prescindint del interès propi i amb un alt sentit de la solidaritat.

Com a resum crec que ha quedat clar, que el poble només té el poble per sortir de les dificultats; només ens en sortirem si som conscients, més que mai, que ens necessitem els uns als altres.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Opinió

‘Com una baula’

Com una baula s’encadenen els pensaments i saltes de l’un a l’altre
Vés a dalt