El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Toni i Marc es consagra com la referència de la qualitat càrnica

Contingut patrocinat

Si per una qüestió serà recordada la pandèmia de la COVID-19, serà per com la població es va bolcar a les cuines. Més que una obligació sanitària, el confinament també ha sigut un descobriment gastronòmic. I és que tothom, amb temps i interès, ha sigut capaç de treure el xef que porta al seu interior. Ara bé, què és del tot imprescindible per aconseguir un plat brillant? Productes de la màxima qualitat.

 

Lluny d’abandonar el seu ADN, des de la Carnisseria Toni Marc no han deixat de treballar durant tota la crisi per oferir el millor producte càrnic al veïnat. Des del seu local reformat fa només un any al número 386 del carrer Gran de Sant Andreu, Toni Rojas sempre insisteix en com és d’important complementar la dieta amb productes de primera: “Ara tots hem valorat més el què significa el menjar de qualitat; és aquest producte el que sempre defensarem des de Toni Marc”, subratlla.

Un fet al qual afegeix la traçabilitat única que ofereix al client: “Nosaltres vam apostar per certificar tot el curs que segueix la nostra carn: des dels camps d’on prové l’animal, fins que arriba al local, passant per l’especejament”. Una qüestió en què Toni Rojas no només compleix la funció de carnisser, sinó que també s’enfunda la jaqueta de professor culinari: “Ens agrada que els clients ens preguntin com han de preparar la carn; coneixem perfectament el seu origen i des que surt de l’escorxador només la tractem nosaltres“, emfatitza.

En aquesta línia, Rojas explica que “des de sempre que tenim tota mena de carns, però també necessitem que els clients siguin valents i tinguin ganes de provar coses noves”. Per aquest motiu, el seu aparador no només compta amb carns gallegues o botifarres de primera, sinó que també inclou un madurador, tot un aparell únic a Sant Andreu que en realitat és un veritable tresor pels amants de la carn irlandesa.

En paral·lel i un cop superat l’estiu, des de la Carnisseria Toni Marc ja han començat a cuinar els tradicionals plats casolans de cara al Nadal. Unes festivitats que pot semblar que quedin lluny, però que en el món de la cuina ja estan a la volta de la cantonada. “Al nostre obrador ja hem començat a preparar els nostres plats estrella, com ara els canelons de l’àvia, els cupcakes de vedella o l’infinit assortiment de croquetes que volem oferir enguany”, relata. Entre aquestes, ja n’ha preparat de ‘rabo de toro’, de formatge, de botifarró, d’estofat i de pollastre.

Per tal de deixar enrere els maldecaps econòmics, enguany la carnisseria ha apostat per congelar tots els preus dels elaborats casolans des d’aquest mateix setembre. “D’aquesta manera els nostres clients poden fer l’encàrrec i tenir la tranquil·litat de saber quant pagaran, perquè el preu d’aquests productes serà immodificable“, confessa. A més, per tal d’afegir transparència a com treballen des d’un obrador, que ja és completament de vidre, han afegit la finestra d’Instagram on publicaran les receptes made in Toni Marc.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Carniceria Toni-Marc (@carniceriatonimarc) el

Toni Rojas recorda que, per tal de preservar la salut dels clients i de l’equip de professionals, la carnisseria ha fet una gran aposta per implementar totes les mesures sanitàries. L’objectiu a curt termini fins i tot passa per fer comandes a domicili i incorporar una catifa de desinfecció de sabates “perquè els clients sentin que compren amb la màxima seguretat”. Aquests sempre poden visitar la botiga de dilluns a dijous i dissabtes, als matins de 8:30 a 15:00 hores i a les tardes de 17:00 a 20:00 hores, mentre que els divendres l’equip de professionals hi treballa tot el dia de forma intensiva, des de les 8:30 fins a les 20:30 hores.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt