El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Coneix el guanyador per veure ‘El dúo de La Africana’

Cultura

Amb la sala del Casal Catòlic de Sant Andreu pràcticament enllestida per rebre als espectadors de la nova sarsuela de La Lírica de Sant Andreu, ‘El dúo de la Africana’ , L’Exprés de Sant Andreu té el plaer d’anunciar el guanyador de l’entrada doble que va començar a sortejar el passat dimecres. Qui se l’ha emportat? Roser Cabanes Sarmiento, per només fer un click al ‘M’agrada‘ de la nostra pàgina de Facebook i haver compartit la publicació del sorteig al seu mur!

 

La sarsuela, estrenada el 13 de maig de 1893 al Teatre Apolo de Madrid, se centra en un assaig on una humil companyia d’òpera es prepara per a interpretar ‘La Africana’. L’empresari Querubini (Marc Calvo), és un italià molt avar que només pensa en els diners i que està casat amb la tiple, la Antonelli (Alicia Ferrer). Aquesta té una relació amb el tenor, Giuseppini (Facundo Muñoz), que pertany a l’aristocràcia i ha fugit de casa seva perquè està bojament enamorat d’ella. Per una altra banda El Bajo (Jordi Querol) està enamorat d’Amina (Teresa Calvo), la filla de l’empresari, però ella també està enamorada del tenor.

Pel que fa a la representació que produeix La Lírica de Sant Andreu, la direcció musical anirà a càrrec de Xavier Dolç i la direcció escència serà de Marc Calvo. L’obra tindrà una durada de 130 minuts amb entreacte i comptarà amb orquestra en directe i l’actuació del Cor de la Lírica de Sant Andreu.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt