El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ginestà empata a nominacions amb Rosalía i Miki Núñez als Enderrock

Cultura

Inici fulgurant. El primer disc de Ginestà, la banda formada pels germans Pau i Júlia Serrasolsas, ha rebut fins a tres nominacions als Premis Enderrock 2020. Una xifra que situa al conjunt Made in Sant Andreu a la mateixa alçada d’altres estrelles del panorama musical, com ara Rosalía i Miki Núñez, els quals també han rebut tres nominacions. En canvi, els favorits a endur-se més guardons són els integrants d’Oques Grasses, que acumulen fins a cinc nominacions.

 

Cal posar de relleu, però, que els més novells de tots ells són els andreuencs Serrasolsas. Després de desfer ‘La Púrria’ per posar en marxa un nou projecte musical, aquest no ha fet més que agafar cada cop més embranzida. Amb només un àlbum de nom homònim, Ginestà opta als premis al Millor Disc d’Autor, Millor Cançó d’Autor i Artista Revelació. Mentre que en els dos primers premis competiran directament amb Cesk Freixas, en la categoria d’artistes revelació s’encararan amb 31 FAM i l’eurovisiu cantant d’Operación Triunfo, Miki Núñez.

De fet, Ginestà ha superat a Cesk Freixas en nombre de nominacions, ja que el cantant de Sant Pere de Riudebitlles només n’ha rebut dues, les mateixes que 31 Fam, Manel, Meritxell i Judit Nedderman, Porto Bello i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. En canvi, el guardó que ja s’ha donat a conèixer, és el Premi a la Trajectòria, que recaurà en mans de Manel Camp, així com el Premi Enderrock d’Honor, que serà per Núria Feliu.

Val a dir que les nominacions que han rebut els germans andreuencs han sigut gràcies a les votacions que ha efectuat virtualment el jurat popular. Uns suports que esperen repetir en aquesta final i que ja han començat a rebre a través de la pàgina web dels Premis Enderrock. Si són o no guanyadors, se sabrà durant la gala que se celebrarà el 5 de març a l’Auditori de Girona.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt