L’Exprés, el 3r diari local de Barcelona més llegit en català

Societat

Líders en informació de proximitat. Tot i treballar només amb notícies sobre Sant Andreu de Palomar (55.000 habitants), L’Exprés de Sant Andreu ha entrat al TOP-3 dels mitjans locals en català de tota Barcelona, després d’acumular 18.000 lectors digitals únics al llarg del mes de gener. D’aquesta manera, L’Exprés puja al podi i es posiciona només per darrere de Betevé (1r) i el TOT Barcelona (2n), segons l’auditora OJD Interactiva.

Anunci Das Gestoria
 

Per ser més concrets, aquest mitjà de comunicació ha acumulat 17.989 lectors diferents al llarg de tot el mes de gener, els quals, si se sumen, han vist més de 47.000 notícies al llarg de 31 primers dies de l’any. Unes xifres que situen al Diari Independent de Sant Andreu de Palomar entre els 70 mitjans líders que publiquen a Internet en llengua catalana (Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra).

Des del dia del seu naixement, el 9 de novembre de 2016, L’Exprés de Sant Andreu ha volgut mantenir la seva independència política i econòmica per poder elaborar continguts basats en el rigor, l’interès i l’ètica periodística. Per aquest motiu i a diferència d’altres publicacions, el 99% dels articles que es poden trobar al portal són obra de periodistes professionals.

Respecte a altres publicacions digitals en llengua catalana, L’Exprés de Sant Andreu supera al rànquing d’OJD Interactiva a mitjans com l’ARA Andorra, La Mira o El Diari de la Sanitat. Per últim, posar de relleu que la contractació dels serveis de l’auditora de referència a l’Estat espanyol vol ser una nova passa endavant en la transparència i la veracitat en què es basa la tasca de L’Exprés.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*