El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Segovia s’acomiada de la UE Sant Andreu

Esports

Després de la marxa de José Miguel Morales, la porteria quadribarrada torna a quedar òrfena de porter de primer nivell. Tal com ha avançat Ràdio Marca, el porter de la UE Sant Andreu, José Segovia, disputarà aquest cap de setmana el seu darrer partit contra el San Cristóbal, després d’anunciar que deixarà el futbol professional per motius laborals. Segons ha explicat, el nou camí professional que ha emprès és incompatible amb els entrenaments del primer equip.

 

Segovia vol penjar les botes? No ben bé, perquè segons ha explicat, podria trobar algun conjunt que li permetés combinar la seva nova carrera amb la pilota. Això sí, segurament serà en algun equip de Primera o Segona Divisió Catalana. El que és segur és que deixarà un buit importantíssim a la porteria de l’equip de Mikel Azparren, ja que s’havia convertit en home clau pel conjunt andreuenc i en un dels millors porters de la categoria.

Segovia va arribar a la UE Sant Andreu fa quatre temporades i mitja, procedent del Manlleu, tot i que la seva carrera ha estat vinculada al Cornellà, el Rubí, el Santboià, la Muntanyesa, l’Olot, el Vila-real i la Llagostera. Si bé aquest passat mes de juny va renovar contracte amb la UESA, el document quedarà en paper mullat i les seves aturades per la història recent. Només la temporada passada va ser el jugador que més minuts va disputar i va encaixar de mitjana menys d’un gol per partit.

Presentació de José Segovia al desembre de 2015 // UESA

Segons el periodista de Radio Marca que ha publicat l’exclusiva, Vicente Casal, el seu substitut sota pals podria ser el mateix Miguel Morales (ara suplent al Badalona), o Carlos Craviotto, qui acumula una llarga experiència en la categoria (i segons Betevé, estaria més a prop del Narcís Sala que no pas Morales). Fins que no arribin nous fitxatges, però, la porteria quedarà sota custòdia del jove David Aragón.

Fotografia | Judit Andreu // UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt